Όροι συναλλαγών

ΓΕΝΙΚΑ:
Οι χρήστες των ιστοσελίδων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου «Έμμετρον» υπόκεινται στους πιο κάτω όρους, τους οποίους οφείλουν να διαβάσουν προσεκτικά:

- Το «Έμμετρον», μεταξύ άλλων, έχει σχεδιαστεί με σκοπό την παροχή πληροφόρησης σχετικά με τα προϊόντα που εμπορεύεται, χωρίς καμία χρέωση για τους χρήστες του Διαδικτύου, πέραν των εκάστοτε ισχυόντων τελών τηλεπικοινωνίας και σύνδεσης.
- Το «Έμμετρον» δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο δικτυακών τόπων τρίτων, στους οποίους είναι πιθανό να οδηγούν συνδέσεις που περιλαμβάνονται στις ιστοσελίδες του.
- Το «Έμμετρον» δεν εγγυάται για τυχόν τυπογραφικά, αριθμητικά ή λάθη απεικόνισης που μπορεί να εμφανιστούν στην ιστοσελίδα, καθώς και για την ελλιπή απεικόνιση ή περιγραφή κάποιων προϊόντων.
- Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσα από το «Έμμετρον» διέπονται από τον Ν. 2472/1997 του Ελληνικού Δικαίου, που αφορά στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, με την προσθήκη των Π.Δ. 207/1998 και 79/2000, από την Διεθνή Οδηγία Ευρωπαϊκού Δικαίου 2000/31/ΕΚ, το Π.Δ. 131/2003 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000, που αφορά στο ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από τον Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.
- Το «Έμμετρον» δηλώνει ότι τα προσωπικά στοιχεία που ζητούνται από τους χρήστες δεν παραχωρούνται σε κανέναν εκτός εταιρείας. Το «Έμμετρον» δεν ευθύνεται για οργανωμένη επίθεση από hackers με σκοπό την κλοπή προσωπικών δεδομένων των χρηστών, αλλά ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση οι χρήστες πιστωτικών καρτών διασφαλίζονται πλήρως, δεδομένου ότι το σύστημα συναλλαγών του «Έμμετρον» δεν αποθηκεύει αριθμούς πιστωτικών καρτών. Ο χρήστης όποια στιγμή το θελήσει μπορεί να ζητήσει την διαγραφή των στοιχείων του από τα αρχεία του «Έμμετρον».

ΤΙΜΕΣ:
Οι τιμές των προϊόντων που αναγράφονται στις ιστοσελίδες μας,μπορεί να μεταβληθούν ανάλογα με την ποσότητα ή και από άλλους παράγοντες.

Δηλώνουμε ρητά, ότι οι αναγραφόμενες τιμές δεν είναι σε καμία περίπτωση δεσμευτικές και μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, χωρίς καμία προειδοποίηση.

Επίσης, όλες οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων δεν συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α., ο οποίος είναι 24% ή 16% για περιοχές της Ελλάδας οι οποίες υπάγονται σε καθεστώς μειωμένου συντελεστή Φ.Π.Α.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ - ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ:
Για την ολοκλήρωση και οριστικοποίηση της παραγγελίας, είναι απαραίτητη μια προκαταβολή, η οποία είναι της τάξεως του 40% επί του ποσού της συνολικής αξίας των εμπορευμάτων.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:
Υπάρχουν αρκετά προϊόντα στα οποία η εταιρεία μας διαθέτει μόνιμο stock. Σε αυτά τα προϊόντα ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται μεταξύ 2 και 3 εργάσιμων ημερών, από την στιγμή οριστικοποίησης της παραγγελίας.

Σε διαφορετική περίπτωση, όταν δηλαδή δεν υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα, τότε ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 20 έως 30 ημέρες, ανάλογα με το εργοστάσιο κατασκευής αλλά και τις ιδιαιτερότητες κατασκευής του κάθε προϊόντος.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:
Αναλαμβάνουμε με κάποια οικονομική επιβάρυνση την αποστολή και την παράδοση των εμπορευμάτων στον χώρο του αγοραστή, εάν αυτός βρίσκεται εντός των ορίων της Αθήνας/Αττικής.

Σε διαφορετική περίπτωση, η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται με μεταφορική εταιρεία και το κόστος της μεταφοράς επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον αγοραστή.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:
ΑΘΗΝΑ (Νομός Αττικής):
Η πλήρης εξόφληση της παραγγελίας, γίνεται άμεσα κατά την παράδοση των εμπορευμάτων στον χώρο του αγοραστή, αποκλειστικά και μόνο με μετρητά, η με κατάθεση των χρημάτων σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας.

ΕΠΑΡΧΙΑ (Υπόλοιπη Ελλάδα & Νησιά):
Για την αποστολή των εμπορευμάτων στην επαρχία, θα πρέπει πρώτα ο αγοραστής να έχει εξοφλήσει πλήρως την συνολική αξία της παραγγελίας με κατάθεση των χρημάτων σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
Με τις νέες φορολογικές διατάξεις, όλες οι συναλλαγές για ποσά άνω των 1500 €, θα πρέπει να γίνονται με την κατάθεση του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό του πωλητή, με αιτιολογία κατάθεσης την πλήρη επωνυμία του αγοραστή.

ΕΠΙΤΑΓΕΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ:
Η εταιρεία δέχεται μόνο τραπεζικές επιταγές ημέρας. Οποιοδήποτε άλλη μεταχρονολογημένη επιταγή ή συναλλαγματική δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Οι κατάθεση των χρημάτων για την προκαταβολή ή για την εξόφληση των παραγγελιών, μπορεί να γίνει σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας. Το καταθετήριο απόκομμα, παραμένει στην κατοχή του καταθέτη και αποτελεί το αποδεικτικό στοιχείο καταβολής των χρημάτων προς την εταιρεία.

Ωράριο καταστήματος:
Δευτέρα-Τέταρτη-Σάββατο 09:00-15:00
Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή 09:00-20:30
Κυριακή 09:00-15:00

Τηλέφωνο/Phone: +30 2103253116
e-mail: info@emmetron-epiplo.gr

EmmetronEpiploKaiExoplismos

copyright © 2014 Έμμετρον
Έρμού 104.
10555 Αθήνα / Αττική.
*Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.